dilluns, 26 de juliol del 2010

LES FORCES DE L'AUTORITAT

No tots son iguals afortunadament. Que hi ha càrrecs amb poca rellevancia però que es creuen imprecindibles, que son orgullossos, pagats d'ells mateixos, que es pensen que son el centre del univers: i tots ens en els troben algún dia u altre. Normalment habillats amb uniforme son persones curtes de gambals, pobres d'enteniment, i altives que només manen al gosset de casa, quan no hi es la senyora, i que malgrat tot ens poden arruinar unes vacances.
Doncs pot passar, i s'ha de pendre amb un bon somriure, sinó l’assumpte por anar a majors. Si et vues exageradament manipulat, pòsa't serio, i procura que no et vulguin ensenyar el reglament, ni poc ni mica. Si l’abusador, intente posar-te el peu al coll, que ho intentarà, no desesperis, i mantint-te fort i atent. Si veu que flluixeges, ets pell. Només podràs vencer si no caus en la provocació, i si el que et vol vendre la moto, s'adone que tú no et desesperes. Si no ho fás, més t'apretarà la soga. Millor somriue i callar, i deixar passar el temps. Segur que guanyes l'altercat, previa escritura d’ una reclamació, o una instancia als nivells superiors feta amb repecte i autoritat.

9 comentaris:

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

HOLA MONTSERRAT:

COM TU DIUS AFORTUNADAMENT NO TOTS SON IGUALS, NI IGUALES.
ARA JA HI HA MOLTES DONES AMB UNIFORME.

REB UNA ABRAÇADA DE LA TEVA TOCAIA, Montserrat

Anònim ha dit...

Montserrat...
¿has tenido algún motivo?...¿algún desacuerdo con la autoridad?...
Si se pierden los papeles, y se levanta la voz...dicen que se pierde autoridad...en el acaloramiento de un momento, no sé, no sé...si podría callarme.
PETONS..
Hoy es el dia de los abuelos...en tu entrada anterior hacias referencia..¡son tan importantes...!
Lo que no se puede hacer es lo que algunas parejas hacen hacer "abuelos canguros"...verdaderos sacrificados por los nietos.

Neogeminis Mónica Frau ha dit...

A veces no gana las discusiones quien mejor argumenta sino quien logra dominar mejor las ganas de abandonar el intento de conciliación.
Saludos.

Anònim ha dit...

Es que algunos creen que porque tienen cierto poder o usan un uniforme les da autoridad y están muy equivocados.

BESOTES GUAPA Y BUENA SEMANA!

Montserrat Sala ha dit...

Hola Montserrat Llagostera: Le dones amb uniforme,poden arribar a ser pitjors que els homes si s'ho proposen. Pero afornunadament, hi ha de tot en aquesta vida. Salutacions.

Montserrat Sala ha dit...

Anna Jorba. No he tingut cap percanç amb cap foça del ordre pùblic. Pero tots saben que devant un auniforme, la persona canvíe i torne com un guardia civil: que no és amic de ningú. Sense voler ofendre al cos de la Guardia Civil.

Nó no savia que los abuelos tenian su dia. En alguns casos yà lo merecen yà.....
Abrazos.

Montserrat Sala ha dit...

Stanley, He visitado tu nuevo post, me quedo!
Saludos, amigo

TORO SALVAJE ha dit...

Crec que hi haurà de tot.
Pel que vaig llegir fins i tot molts amb llicenciatura universitària.
Potser més formats que en altres profesions.

Montserrat Sala ha dit...

Estic amb tu Toro, i cada dia s'anirà impossant pel mateix motíu que explico. A més també i jugue el cor de les persones i el taranà. Gracies pel teu comentari que t'agraeixo molt