Pàgines

dijous, 31 de desembre del 2009

ESL ANIMALS QUE HIVERNEN

Tot les coses ténen la seva explicició científica, i en aquest asumpte també. però jo no vull saver-la avui. Només m’interesse comparar la vida d’aquestos animals tan dispars, amb la de algunes persones que pululen al voltant de les nostres vides.
La tortuga, els hamsters, els ossos, els cargols, les serps i d’altres reptils, quand arriben les primeres fresquetes de la tardor, s’adorment plàcidament al seu amagatall, i per ells s’han acabat els problemes, fins que apunte la primavera. Osiqui que hi són però no están operatíus. que bé! No son responsbles de cap cosa que neguitexi al personal, i es poden rentar les mans de totes les desgracies que puguin succeir a la societat perque ells són de vacances.
Es una situació ideal que hom voldrie per si mateix. No cal treballar, no cal menjar, es descansa molt....A quín polìtic no li agradaríe aquest privilegi de poder desapareixer en el moment que està més presionat, i dexar passar 6 mesos? Qui s’en recordordarie despres, d’aquell assumte espinós que li reclamave el Jutje Garzón? I els assasins de génere, que puguesin hivernar 6 mesos, quí es recordarie desprès de la seva malhaurada acció? També seria un respir pel contribuen, puguer amagar-se 6 mesos en un forat. No m’ho puc imaginanr! Serien molts els que voldrien hivernar cada temporada. I un altra cosa: per l’Estat també seria un bon assumpte, deixar de pagar l’atur a tota la gent que invernés.
Em podria allargar moltíssim més, pero no cal. Segur que heu comprès l’idea.
Jo que tenia una por maniàtica a les serps i al reptils, des d’ara m’els miraré amb mes simpatía, i pensaré sens dubte, que son molt més intl-ligents que la resta dels mortals.

1 comentari:

  1. HOLA MONTSERRAT: M ´AGRADEN AQUESTES REFLEXIONS.
    A CASA MEVA, DE SOLTERA, TENIAM UNA TORTUGA. I JO MAI HE TINGUT POR A LES SERPS. FINS I TOT LES HE ACARACIAT EN EL SAFARI PARC. AIXÒ SI EN PRESENCIA DEL CUIDADOR.

    I SAPS A MI TAMBÈ M´AGRADARIA HIVERNAR SOBRETOT PERQUE SÓC MOLT FREDULICA.

    AI MONTSERRAT SALA, NO DONGUIS IDEES ALS POLITICS. A VEURE SI ENCARE ENS QUEDAREM SENSE LES PENSIONS. MIRA QUE SI S´ELS OCURREIX HIVERNAR!!!.

    BON FI I COMENÇAMWENT D´ANY.UNA ABRAÇADA.
    Montserrat Llagostera

    ResponElimina